LeTV are un nou target: să lanseze un telefon mai bun decât iPhone 6S Plus.

LeTV va anunța în curând un nou telefon, dorința lor fiind ca acest telefon să rivalizeze cu iPhone 6S Plus. Deși nu au dat un anunț oficial încă („dezvăluim un nou smartphone), compania a publicat câteva imagini care fac aluzie la telefonul LeTV 2.

Una din imagini conține numărul „820”, indicând procesorul octa-core Snapdragon 820 al celor de la Qualcomm, succesorul controversatului procesor Snapdragon 810, care are probleme cu supraîncălzirea. O altă imagine conține numărul „2” (probabil referindu-se la telefonul LeTV 2), cuvântul „Apple” în partea stângă și data „10.27” în partea de jos, în timp ce în partea de sus a imaginii avem cuvântul „LeTV”. Dacă 27 octombrie este data lansării telefonului, putem presupune că anunțul oficial va fi făcut în câteva zile.

Noul LeTV nu va „ataca” doar Apple (așa cum reiese dintr-o imagine), dar va rivaliza toate caracteristicile prezente în iPhone 6S Plus. Cuvintele „Touch ID”, „6sP, „Retina” și „1080” sunt prezente în alte imaginil publicate, făcând referire la scannerul de amprente Apple (Touch ID), iPhone-ul de 5.5 inchchi (6S Plus) și numele dat de apple rezoluției ecranului Full HD folosit de iPhone 6S Plus (Retina, 1080p).

Se zvonește că LeTV 2 va avea un display Quad HD de 5.7 inchi, cu o rezoluție de 2,560 x 1,440, 4GB de RAM, 32GB de memorie internă, tehnologia QuickCharge 3.0 de încărcare rapidă al celor de la Qualcomm, o cameră Sony IMX300 de 23MP, care se rotește la 360 de grade, cu un autofocus mai bun și care va putea face poze mai bună în condiții de luminozitate slabă. De asemenea, va avea un senzor de amprente foarte rapid, și procesorul Qualcomm Snapdragon 820.


Poate te intereseaza si