Google anunță o nouă aplicație Android pentru YouTube, și anume YouTube Music.

În cadrul anunțului YouTube Red, Google a anunțat o nouă aplicație, YouTube Music. Așa că începând cu 28 octombrie, pe lângă clasicul YouTube pentru Android, vom avea și YouTube Kids, YouTube Gaming, abonamentul YouTube Red și Google Play Music, vom avea și o aplicație specială pentru redare de muzic de pe YouTube, numită YouTube Music.

Această aplicație dorește să facă „descoperirea, vizionarea și ascultarea” muzicii mai ușoare ca niciodată. Sau, mai bine zis, încearcă să ascundă tot ce nu este muzică pe YouTube și de care, probabil, nu ești interesat. Google declară că prin YouTube Music „vei porni într-o călătorie personală printre cele mai bogate colecții de muzică” prin selectarea unei melodii sau a unui artist.

Cum am spus mai sus, YouTube Music face parte dintr-o nouă serie de aplicații YouTube care vor fi lansate pe 28 Octombrie. Tot atunci este lansat și serviciul YouTube Red, prin care vei putea să vizionezi videoclipuri YouTube fără nici un fel de reclamă (exceptând, binînțeles, plasamentul de produse făcut de videoclipul în sine, asupra căruia Google nu are nici un control) și vei putea folosi o altă aplicație sau chiar închide ecranul telefonului fără ca redarea unui videoclip să fie oprită. Bineînțeles, serviciul nu este unul gratuit, ci va costa 9.99$ pe lună, și va fi disponibil începând cu 28 Octombrie.

Mai multe detalii despre YouTube Music și restul aplicațiilor anunțate vor fi disponibile la lansarea acestora.


Poate te intereseaza si