UTOK Explorer 4 este noul smartphone dedicat aventurierilor.

UTOK Explorer 4 este rugged smartphone-ul Dual SIM Quad Core cu standard de protecție IP68, autonomie de până la 30 de zile, funcție de apelare SOS și display IPS Gorilla Glass.

Pasionații de aventuri în natură pot obține echilibrul perfect între putere, rezistentă și autonomie, prin noul UTOK Explorer 4, echipat cu procesor Quad Core de 1.3 GHz, 1GB RAM și 8GB memorie internă, standard de protecție IP68 și display IPS de 4”, cu tehnologie Gorilla Glass și baterie cu capacitate de 4500mAh, ce asigură o autonomie de până la 30 de zile în modul stând-by și până la 17 ore talk time.

Indiferent de locul următoarei aventuri, UTOK Explorer 4 rezistă imersiei în apa de până la 1.2 metri, timp de până la 40 de minute și șocurilor mecanice pe distante de până la 1.2 metri. De asemenea, UTOK Explorer 4 este complet rezistent împotrivă prafului. Drept urmare, utilizatorii vor petrece mult mai puțin timp temanduse pentru siguranță smartphone-ului și își vor putea dedică momentele câștigate prin fotografierea peisajelor cu ajutorul camerei de 8 megapixeli.

De asemenea, UTOK Explorer 4 pune preț pe spiritul liber și spontan al aventurierilor, prin echiparea cu GPS, busolă și giroscop, pentru o mai bună orientare.

UTOK Explorer 4 este smartphone-ul destinat celor ce doresc cele mai importante funcții la printr-o simplă apăsare de buton. Preluarea și respingerea apelurilor, precum și formarea unui număr SOS la alegere pot fi activate prin butoanele dedicate, dispuse pe lațurile smartphone-ului. în plus, cameră foto de 8 megapixeli poate fi activată prin intermediul unui buton. De asemenea, utilizatorii vor fi mereu la curent cu notificările specifice apelurilor, mesajelor text și aplicațiilor preferate, grație LED-ului de notificări integrat.

Utilizatorii UTOK Explorer 4 se pot bucură de beneficii precum o luna de conținut gratuit în aplicațiile Seenow și Zonga, 100 de cărți preinstalate prin Elefant eBooks Reader, aplicația de suport UTOK Now, precum și de iaBilet, aplicația prin care pot achiziționa bilete la concerte, evenimente și spectacole. Nu în ultimul rând, funcționalitatea UTOK Explorer 4 poate fi extinsă prin sutele de mii de aplicații puse la dispoziție de sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

UTOK Explorer 4 este disponibil, la prețul de 1299 lei, pe www.utok.ro și în rețeaua magazinelor partenere.


Poate te intereseaza si