Este foarte posibil ca iPhone 7 să renunțe la butonul Home, să aibă o autonomie mai bună și să vină echipat cu un ecran din safir.

Chiar dacă mai avem de așteptat aproape un an până la următoarea lansare de iPhone, credem că nu strică să ne gândim la cum ar putea următorul iPhone să ne surprindă. Ne așteptăm ca designul lui iPhone 7 să fie unic față de iPhone 6/6S. După cum speculează multă lume, introducerea tehnologiei 3D Touch aduce posibilitatea eliminării butonului Home, așa încât spațiul rămas ar putea fi folosit pentru a mări display-ul sau pentru a reduce dimensiunile telefonului. Însă mai este o barieră de trecut: Touch ID. În prezent, acesta este integrat în butonul Home de sub ecranul smartphone-ului, așa că Apple ar trebui să-i găsească o nouă locație, cel mai probabil pe marginea telefonlui sau poate chiar să fie integrat în display. Sunt destul de mari șansele să vedem un iPhone 7 fără un buton frontal.

O altă zonă în care Apple ar putea aduce mari schimbări este bateria, mai exact autonomia acesteia. Am văzut că Apple aproape a dublat autonomia bateriilor prezente în Mac-uri, de la 5 ore la aproape 10 ore. Acest lucru a fost realizat nu neapărat prin mărirea bateriei, ci prin folosirea unor procesoare și software mai eficiente. Suntem de părere că mărirea autonomiei este o îmbunătățire care va fi foarte bine primită de utilizatorii iPhone.

În sfârșit, se zvonește că noul iPhone va avea un ecran din safir, similar cu cel folosit in Apple Watch. Este foarte posibil ca cel prezent în Apple Watch să fie adaptat pentru iPhone 7, întrucât am văzut cum aluminiul mai puternic, folosit în Apple Watch Sport, a fost adaptat pentru carcasa folosită de iPhone 6S.


Poate te intereseaza si