Un nou zvon spune că Samsung va dezvălui Galaxy S7 pe 19 ianuarie 2016.

În fiecare an apar zvonuri care se laudă că știu când Samsung va anunța noul smarthpone de top. În fiecare an, înainte de CES (Consumer Electronics Show), vedem rapoarte conform cărora Samsung va introduce un nou Galaxy în luna Ianuarie, în cadrul evenimentului care se desfășoară în Las Vegas, Nevada. Însă, deși niciodată nu se adeveresc aceste zvonuri, săptămâna aceasta a apărut un asftfel de raport care spune că Galaxy S7 va fi anunțat pe 19 Ianuarie, adică peste o săptămână și jumătate după CES.

Nu prima oară când auzim că succesorul lui Galaxy S6 va sosi în Ianuarie. Alte rapoarte și zvonuri anunță că Samsung intenționează să lanseze Galaxy S7 la începutul lui Februarie. Dacă se dovedește a fi adevărat, mijlocul lui Ianuarie este destul de devreme comparat cu ce am văzut în anii precedenți, când dispozitivle Galaxy erau lansate în perioada în care se ținea și MWC (Mobile World Congress), însă nu ar fi foarte surprinzător.

Actualul flagship al celor de la Samsung, Galaxy S6, a fost lansat în Aprilie 2015, ceea ce e destul de recent, și încă este considerat un smartphone de top de către cei care sunt interesați de un smartphone cu Android. Însă dacă Samsung va confirma zvonurile și va lansa Galaxy S7 la începutul lui 2016, ar fi de preferat să amâni cumpărarea unui Galaxy S6 sau Galaxy S6 Edge. Patentele înregistrate de Samsung recent indică faptul că se pregătește ceva special pentru Galaxy 7, inclusiv o tehnologia care va rivaliza tehnologia 3D Touch prezentă în iPhone 6S.


Poate te intereseaza si