HTC One A9

HTC și-a lansat noul telefon One A9, care are un display de 5 inch, 1080p, procesor Snapdragon 617 și Android 6.0 Marshmallow.

Pe 20 octombrie s-a lansat noul telefon HTC One A9, care rulează cel mai nou sistem de operare de la Android, este vorba despre versiunea 6.0 Marshmallow.

Smartphone-ul are un display AMOLED cu dimensiunea de 5 inch, cu o rezoluție de HD de 1080p. Procesorul este de la Qualcomm, Snapdragon 617, si are 64-bit quad-core.

Telefonul este disponibil în două variante: una cu 16 GB memorie de stocare, cu 2GB RAM, iar cea de-a doua variantă are 32 GB memorie de stocare și 3GB RAM. Ambele dispozitive au card microSD. Bateria este de 2150 mAh, iar HTC oferă suport QuickCharge 2.0 și QuickCharge 3.0.

Camera foto principală este de 13 MP și are stabilizator optic, lentile acoperite cu safir, senzor BSI și auto-focus. Camera frontală este UltraPixel și poate înregistra HD la o rezoluție de 1080p.

One A9 este disponibil în mai multe culori, care variază în funcție de regiune. Pentru început, telefonul va fi disponibil în varianta Opal Silver și Carbon Gray, urmând ca și telefoanele Deep Garnet și Topaz Gold să apară mai târziu. În materialele promoționale mai apar două culori: Acid Gold și Cast Iron, dar nu se știe unde și când vor fi disponibile. Telefonul are Dolby Audio cu Hi-Res Audio.

Pre-comenzile sunt disponibile și prețul unui telefon One A9 începe de la 399 de dolari. HTC a anunțat că acest preț face parte dintr-o ”ofertă limitată”, urmând ca prețul să crească la un moment dat.


Poate te intereseaza si