Cei de la Android Central ne avertizează că în perioada următoare, se va vorbi mult despre noul telefon al celor de la Google, Nexus 5X.

Încă o dată, LG și Google au făcut echipă, din colaborarea lor rezultând noul Nexus 5X, un telefon de dimensiuni mai mici, ce încape în orice buzunar.

Și pentru că este un telefon nou, iată cinci informații pe care trebuie să le știți despre Nexus 5X:

1. Nexus 5X este surprinzător de ușor

Nexus 5X are un display de 5.2 inch, deci nu este un telefon foarte mare, comparativ cu dimensiunile care se găsesc acum pe piață. Dispozitivul este însă foarte ușor, incredibil de ușor. Cântărește numai 136 grame și este mai ușor și decât Galaxy S6 și LG G4.

2. Camera poate fi pornită prin dubla apăsare a butonului de power

Poți să faci fotografii foarte simplu și rapid. Dacă apeși de două ori pe butonul de power, ți se va deschide camera foto imediat. Ceea este foarte tare, nu?

3. Fiți foarte atenți la configurarea Nexus Imprint

Nexus Imprint este rapid, dar trebuie să fiți foarte atenți când îl configurați. Aveți la dispoziție doar șase capturi pentru a seta o amprentă, așa că încercați să faceți totul corect. Este important să aveți o mare parte din amprentă pe cititor. Îndrumările de configurare sunt clare și ușor de urmat, așa că nu prea aveți cum să dați greș.

4. Nu are difuzoare stereo frontale

Nu sunt o mare pierdere pentru telefon, dar nostalgicii plâng după difuzoarele stereo frontale, care la Nexus 5X nu se mai găsesc. Sunetul nu este tocmai rău, dar parcă se auzea mai bine cu speaker în față.

5. Display-ul se vede greu la lumina soarelui

Nu putem spune că Nexus 5X este singurul telefon cu această problemă, dar era loc de mult mai bine. Pentru a rezolva cât de cât această problemă îți recomandăm să dai luminozitatea la maximum.


Poate te intereseaza si