Nexus 6P pare a fi cel mai bun telefon Nexus din toate timpurile și merită să vorbim puțin despre el!

Iată care sunt lucrurile cele mai importante pe care trebuie să le știți despre Nexus 6P!

1. Este ca un magnet de amprente

Nexus 6 P se umple foarte ușor de amprente și din acest motiv îți recomandăm să îți cumperi un material din microfibră  ca să îl ștergi de fiecare dată când ai nevoie.

2. Carcasa din metal se încălzește dacă telefonul stă în soare

Așa se întâmplă cu orice telefon care este construit din metal. Dacă este ținut în soare, se încălzește. Evident, nu se încălzește atât de tare încât componentele să fie afectate. Totuși, îți recomandăm, pe cât posibil, să îl ții la umbră.

3. Ai mare grijă când configurezi Nexus Imprint

Exact ca și la Nexus 5X, ai doar 6 capturi pentru a seta o amprentă, așa că trebuie să fii foarte atent ca să o faci cum trebuie. Trebuie să te asiguri că o parte cât mai mare din amprentă ajunge pe cititor de fiecare dată. Instrucțiunile sunt clare și ușor de respectat.

4. Display-ul AMOLED nu are culorile perfecte

Ecranele AMOLED sunt foarte ok pentru a reda culori deschise, însă pot să aibă un aspect suprasaturat în cazul culorilor roșu, verde sau albastru. Acest lucru se poate observa doar pe background perfect alb. Deci acest aspect nu ar trebui să te îngrijoreze. Totuși, dacă telefonul tău este prea albastru, mov sau verde, trimite-l înapoi!

5. Ne place ecranul

Chiar dacă display-ul este puțin mai albastru, este din cauza că este AMOLED, iar asta nu înseamnă că nu e bun, dimpotrivă! Ecranul telefonului Nexus 6P este foarte frumos. Chiar și în lumina soarelui, se poate folosi absolut normal. Nu este chiar cel mai bun display de telefon mobil, dar e unul drăguț!


Poate te intereseaza si