Senzorul de amprente folosit de Nexus 5X este mai rapid decât cel prezent în iPhone 6s.

A devenit o tradiție ca fiecare produs Apple să fie comparat cu produsele echivalente ale altor producători, iar iPhone 6s nu face excepție de la această regulă. După ce a fost pus contra altor telefoane cu Android, comparându-se in special aspectul sau performanța, acum este vorba de viteza cu care este deblocat telefonul. Mai exact, viteza senzorului de amprente.

Inițial a fost comparat cu Sony Xperia Z5 și Samsung Galaxy S6, comparație în care iPhone 6s a ieșit învingător. Însă cel mai recent a fost comparat cu Nexus 5X, iar rezultatele au fost surprinzătoare.

Deși iPhone 6s este foarte rapid în general, senzorul de amprente folosit de Nexus 5X este mai rapid decât senzorul TouchID folosit de produsele Apple, ceea ce înseamnă că deblocarea folosind amprenta este mai rapidă în cazul Nexus 5X.

Asta nu înseamnă că senzorul TouchID folosit de iPhone 6S este încet, ci că senzorul folosit de Nexus 5X este foarte rapid. Având în vedere că și Nexus 6P va folosi același senzor, e de așteptat să vedem aceleași rezultate și pe acest telefon.

În videoclipul de mai jos se poate vedea că, în cazul iPhone 6S, întâi se încarcă ecranul de blocare și abia apoi este deblocat, așa încât durează mai mult până când telefonul poate fi folosit, comparativ cu Nexus 5X, care este deblocat aproape instant.


Poate te intereseaza si