Chinezii de la Xiaomi au lansat de curând un nou televizor, care are diagonala de 60 inch și rezoluție 4K.

Xiaomi nu este o companie care produce numai telefoane mobile. Deși este recunoscută în lume pentru smartphone-urile sale, Xiaomi este în realitate o companie de software, care produce nu doar telefoane mobile, ci și tablete, electrocasnice, televizoare si chiar valize.

Xiaomi a lansat recent un nou produs, care nu este un telefon mobil, ci un televizor de ultimă generație. Compania a prezentat noul televizor Mi TV 3, care este un super dispozitiv, ce poate fi achiziționat la prețul de 780 de dolari.

Specificațiile televizorului propus de chinezii de la Xiaomi, sunt de top. Acesta are o diagonală de 60 inch, iar  rezoluția lui este de 4 K. Trebuie să mai menționăm faptul că display-ul este produs de compania LG.

MiTV 3 este ultra subțire, are o grosime de 11.6 mm și are rame din metal. Beneficiază de o gamă impresionantă  de culori, gamă cromatică NTSC 85%, sistem audio independent world-class, cu patru difuzoare cu drivere de 2.5 inch.

Televizorul este echipat cu un procesor MStar 6A928 4K TV și are o memorie de stocare de 8GB.

Se așteaptă ca Xiaomi să comercializeze acest produs și în afara Chinei. Prețul dispozitivului este de 785 de dolari. Compania nu a anunțat încă data la care el va fi disponibil în magazine.


Poate te intereseaza si