Noi zvonuri despre Huawei Mate 8 au ieșit la suprafață, conform cărora telefonul va fi lansat în perioada Crăciunului.

După ce Huawei a lucrat împreună cu Google la noul Nexus 6P, se pare că producătorul chinez lucrează și la un telefon propriu. Un nou set de imagini cu noul Huawei Mate 8 au fost postate pe internet, alături de zvonuri care spun că telefonul va fi lansat în perioada sărbătorilor de iarnă, la un preț de 518$.

Conform acest zvonuri, smartphone-ul va folosi un procesor HiSilicon Kirin 950, deși zvonuri precedente spuneau că vom vedea un procesor produs de TSMC – care a produs și procesorul A9 din noile iPohne-uri – cu tehnologie 16nm și tactat la 2.4GHz. Kirin 950 este un procesor octa-core, cu chip grafic Mali T880 și suport pentru LPDDR4 RAM. Ne așteptăm ca Huawei Mate 8 să vină cu un display Quad HD de 6 inch și o construcție din metal.

De asemenea, va avea suport și pentru o tehnologie similară cu Force Touch, cel mai probabil aceeași folosită la versiunea de 128GB a Huawei Mate S. Camera principală va veni cu o cameră principală de 20 megapixeli, o cameră secundară de 8 megapixeli, 3GB RAM și 32GB spațiu de stocare. Bineînțeles, va fi și variantă cu 4GB RAM și de două ori mai mult spațiu de stocare. Această variantă „superioară” va avea un preț de 612$.

Rămâne de văzut dacă aceste zvonuri au un sâmbure de adevăr în ele sau sunt doar atât, zvonuri.


Poate te intereseaza si