Yahoo mail logare fara parola

Yahoo se schimbă și ajută utilizatorii de această dată. Sunt cu siguranță multe momente când ți-ai uitat parola sau nu mai știai sigur care este aceasta. Aplicația de mail acum va avea o nouă posibilitate de logare numita Yahoo Acount Key.

Yahoo, cel mai important furnizor de servicii de e-mail în România oferă o nouă posibilitate de logare în aplicația sa. Utilizatorii aplicației nu vor mai trebui să rețină parola setată, noua funcție numita “Yahoo Account Key”.

Cu noua funcție, utilizatorii Yahoo Mail vor recepționa pe smartphone-ul asociat contului o notificare specială pentru logare. Notificare sub formă de mesaj va întreba dacă userul accepta sau nu cererea de logare.

Pentru moment, notificarea este prima schimbare adusă pentru logare, este posibil ca pe viitor Yahoo, să permită acest lucru și cu ajutorul senzorului de amprentă șau a recunoșterii faciale.

“Email accidentally inherits the weaknessses of other password systems on the internet. Our users are too often using the same password or service that they’re maybe not thinking too much about. You can always get immense level of password security but you can’t get an immense level of password security that’s simple and intuitive.”-Jeff Bonforte, Senior Vice President of Communications Products, Yahoo

Aplicația Yahoo a mai primit o serie de update-uri. Acum utilizatorii săi pot să o utilizeze și impreună cu conturi de mail de la Hotmail sau AOL. Singurul mare absent din această listă este Google, Gmail pentru utilizatorii casnici cât și varianta pentru companii lipsește pentru moment însă poate în viitor vor fi disponibile.

Utilizatorii sistemelor de operare iOS și Android vor avea avea parte de acest update, dar cei cu iOS au un avantaj. Datorită tehnologiei 3D Touch prezentă pe iPhone 6s și fratele 6s Plus dispun de opțiunea de a vizualiza un preview al e-mailul prin apăsarea ușoară a ecranului sau mai puternică pentru a deschide e-mail-ul.

Chiar dacă aplicația Yahoo Messenger este de mult în moarte clinică datorită evoluței și popularității Facebook Messenger, Yahoo continuă să fie principala soluție de e-mail a utilizatorilor din România.

Poate te intereseaza si