Facebook consuma mult din bateria telefoanelor iphone

Cea mai populară rețea de socializare din lume dă batăi de cap celor care o utilizează. Aplicația Facebook se pare că rulează destul de mult în background și consumă cam multă baterie.

Zilnic utilizăm aplicația Facebook, verificăm cine ne-a mai scris sau dat un like la postări da tot odată beneficiăm de o durată mai mică de utilizare a smartphone-ului. iPhone-ul, despre el este vorba în acest articol se pare că de suferit atunci când vine vorba despre autonomia bateriei atât timp cât ai instalată aplicația Facebook.

Popular subiectul și pe site-urile de tehnologie din străinătate, mai multe site-uri au prezentat faptul că Facebook prin aplicația are o activitate destul de intensă în backgrond. Acest lucru se întâmplă la iPhone iar aplicația forțează telefonul să desfăsoare cam multe procese.

Facebook se pare că a observat acest lucru și speră să poată rezolva această problemă într-un timp cât mai scurt.

“We have heard reports of some people experiencing battery issues with our iOS app. We’re looking into this and hope to have a fix in place soon,” a Facebook spokesperson told TechCrunch in response to the reports highlighting the mobile app as a major battery hog on iOS.

Nu se știe dacă există un bug sau pur și simplu așa funcționează aplicația dar cert este că energia electrică este foarte rapid scurtă din baterie. Este foarte posibil ca această problemă să fie rezolvată odată cu update-urile foarte periodice pe care compania le face aplicației pentru iOS.

Această problemă cu descărcarea bateriei smartphone-ului iPhone se întâmplă și în cazul tău?
Ce soluție ai găsit pentru rezolvare?

Poate te intereseaza si