LG G4 va primi update la Android 6.0 Marshmallow.

Din ce în ce mai multe telefoane sunt adăugate la lista celor care vor primi update-ul 6.0 Marshmallow, iar LG G4 va fi primul.

În afară de LG Nexus 5X, care va veni cu Marshmallow preinstalat, LG G4 va fi primul telefon al companiei care va face trecerea la noua versiune Android. T-Mobile a anunțat deja că telefoanele LG G4 de pe rețeaua lor vor primi actualizarea prin OTA foarte curând.

LG spune că deținătorii unui G4 vor fi printre primii care vor primi update-ul, nu doar în Korea de Sud dar și în Statele Unite și în întreaga lume. Începând cu săptămâna viitoare, cei din Polonia vor primi actualizarea, urmați de restul Europei, apoi Asia și în cele din urmă America. Cu noua versiune Android, LG G4 va avea parte de o autonomie mai bună a bateriei datorită noului mod Doze, care, printre altele, va opri aplicații care rulează în fundal, în special cele care consumă bateria foarte repede. Permisiunile aplicațiilor sunt mult simplificate și oferă mai mult control asupra informațiilor care pot fi accesate.

Vicepreședintele LG, Chris Yie, spune mândru că ”lucrând împreună cu Google, LG a reușit să aducă Android 6.0 utilizatorilor de G4 înainte oricărui alt competitior”. Asta demonstrează dedicația companiei față de utilizatori, spre deosebire de ce s-a întâmplat anul trecut, când LG a fost ultimul producător care a anunțat când telefoanele sale vor primi actualizarea sistemului de operare.


Poate te intereseaza si