Samsung aduce două culori noi pentru Galaxy Note 5.

Se știe că Samsung obișnuiește să-și reînvigoreze telefoanele după lansarea acestora prin oferirea a noi culori, așa că, deși pentru Galaxy S6 sau Galaxy S6 Edge nu a făcut lucru acesta, compania a lansat ieri trei noi variante pentru phablet-ul Galaxy Note 5, însă doar în Korea de Sud.

Clienții din țara natală a Samsung vor putea achiziționa Galaxy Note 5 și în variantele Silver Titanium și Pink Gold, care se alătură variantelor Black Sapphire, Pearl White și Platinum Gold, deja disponibile.

Versiunea Titanium Silver a fost dezvăluită la lasarea Galaxy Note 5, însă aceasta nu a fost disponibilă până acum. Varianta Pink Gold pare să fie un răspuns la moda telefoanelor roz, și cel puțin în poza oferită presei, este un roz foarte profund. Dacă vrei un telefon care arată foarte bine și poate fi folosit și ca oglindă, Titanium Silver este alegerea perfectă, însă variantele Black Sapphire și Pearl White sunt perfecte dacă nu vrei ca amprentele să fie vizibile.

Cât de mult vor costa noile variante Galaxy Note 5? Versiunea Titanium Silver va fi disponibilă cu 32GB sau 64GB de memorie internă și va costa 800$ și, respectiv 850$, în timp ce varianta Pink Gold este disponibilă doar cu 64GB de memorie internă și va costa 850$.

Care este culoarea ta favorită și pe care ai vrea să o cumperi?

Poate te intereseaza si