BlackBerry Priv

După luni de așteptare și multe zvonuri, pagina oficială a BlackBerry Priv este în sfârșit live.

Deși încă nu poate fi pre-comandat, acum puțin știm cu siguranță că primul telefon BlackBerry cu Android va sosi foarte curând. Producătorul canadian a lansat o pagină web unde introduce noul BlackBerry Priv și unde te poți abona pentru știri legate de acesta.

Au fost dezvăluite mai multe detalii despre noul smartphone, așadar știm că va avea o tastatură BlackBerry autentică, ascunsă sub display și accesibilă printr-un mecasinm SmartSlide. De asemenea, display-ul este unul dublu-curbat de 5.4 inchi, difuzorul este de o calitate impresivă, va exista și o tastatură touch pe lângă cea fizică, iar bateria va avea capacitatea de 3410mAh.

Deși zvonurile circulau că telefonul va avea o cameră principală Sony IMX230 de 21 megapixeli, aceastea au fost infirmate, și știm acum că va veni cu o cameră Schneider-Kreuznach, însă nu știm specificațiile exacte. BlackBerry Priv va avea și aplicația de sistem DTEK care îmbunătățește securitatea telefonului și oferă protecție pentru intimitatea utilizatorului.

Dacă ești interesat să știi când și de unde poți achiziționa noul BlackBerry Priv, nu trebuie decât să te înregistrezi pe pagina dedicată. Poți chiar să specifici dacă plănuiești să cumperi ce puțin 10 bucăți pentru compania ta. BlackBerry pur și simplu vrea să știe câte persoane sunt interesate să le cumpere noul smartphone, și nu cred că îi condamnă cineva pentru acest lucru.

Poate te intereseaza si