Huawei a deschis astăzi Huawei Service Center.

Smartphone-urile Huawei sunt din ce în ce mai prezente pe piața din România, astfel că noul centru de service reprezintă un răspuns firesc la dezvoltarea companiei pe plan local.

Serviciul “Reparația într-o oră” este un nou beneficiu gratuit adus clienților Huawei, fiind disponibil în noua locație din Bulevardul Decebal, nr. 14*.

Mai mult, pentru a ușura procesul de interacțiune cu utilizatorii telefoanelor Huawei, compania a inaugurat, în urmă cu câteva luni, și Tel Verde Huawei, astfel că românii pot afla rapid răspunsuri avizate la întrebările legate de produsele acestui producător.

Odată cu deschiderea Huawei Service Center, utilizatorii vor avea mai ușor acces la accesoriile Huawei originale, despre care vor putea cere informații și, deasemenea, le vor putea comanda.

În 2014, peste 200.000 români au achiziționat smartphone-uri Huawei, cele mai căutate fiind modelele Huawei Y530 și Huawei P7. Fiind unul dintre cei mai mari producători de smartphone-uri, Huawei se mândrește cu una dintre cele mai mici rate de întoarcere a telefoanelor în service.

Linia de telefon gratuită de tip TEL VERDE pentru România – 0800 400 896 este disponibilă de Luni până Vineri, între orele 09:00 -18:00, în afara sărbătorilor legale, iar utilizatorii pot suna pentru a cere orice informație sau pentru a face o sesizare, în legătură cu produsele sau serviciile Huawei.


Poate te intereseaza si