Donează un Galaxy S6 sau Note5 și OnePlus îți oferă un OnePlus 2.

Dacă anul trecut, OnePlus One a reușit să-i surprindă pe toți, anul acesta nu a fost la fel de reușit pentru companie datorită unor probleme legate de lansarea lui OnePlus 2, dar și a competiției în categoria telefoanelor low-cost.

Pe lângă faptul că OnePlus se pregătește de lansarea lui OnePlus X, recent au oferit șansa celor fără invitație să achiziționeze noul OnePlus 2, dar doar într-un interval de o oră. Acum compania a lansat un nou concurs care speră să atragă mai multă atenție asupra OnePlus 2, însă producătorul este cunoscut pentru lansarea concursurilor controversate.

Mai exact, puteți primi un OnePlus 2 la schimbul unui Samsung Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge + sau Note 5, promițând că vor dona aceste telefoane unei organizații caritabile, Hope Phones, care ajută să aducă tehnologie medicală celor care au nevoie.

Ideea este una nobilă, dar execuția lasă de dorit. În primul rând, toate telefoanele menționate sunt mai scumpe decât OnePlus 2, iar Edge+ și Note 5 sunt aproape de două ori mai scumpe. În al doilea rând, acesta este un concurs, așadar doar 50 de telefoane vor fi oferite în acest fel, câștigătorii fiind selectați aleator. Însă este foarte probabil să nu existe foarte mulți interesați de un astfel de schimb.

E de înțeles de ce au ales Samsung ca „țintă”, întrucât este cel mai mare producător de telefoane cu Android, dar limitându-se la Samsung nu a fost cea mai bună mutare. Suntem de părere că o abordare mai bună ar fi fost să ofere „două OnePlus 2 la prețul donării unui telefon Samsung”. Sau chiar mai bine, să nu se limiteze doar la Samsung, ci să includă și telefoanele produse de HTC, Apple sau LG.

Tu ce crezi despre acest concurs? Ce ar fi putut face OnePlus pentru a-l face mai atrăgător?

oneplus2-taketheedgeoff-840x466

Poate te intereseaza si