Huawei Enjoy 5 va avea o baterie de 4.000 mAh.

Huawei se pregătește să lanseze un telefon cu una dintre cele mai mari baterii din lume.

În timp ce majoritatea companiilor producătoare de telefoane mobile adoptă pentru dispozitivele lor un design cât mai subțire, care înseamnă o baterie mai mică, Huawei lansează un telefon care are baterie mare de 4.000 mAh.

Compania chineză a dotat telefonul cu o baterie atât de mare încât poate avea o autonomie de până la două zile, chiar și în condițiile în care este utilizat la maximum.

Huawei Enjoy 5 costă doar 160 de dolari, dar va fi disponibil doar în China și este puțin probabil că va fi lansat și pe piața internațională. Are 5 inch în diagonală, o grosime de 9.7 mm și cântărește 160 de grame.

Designul nu este strălucit, probabil ar fi arătat mai bine cu rame mai subțiri și mai ascuțite, dar la prețul pe care îl are, telefonul oferă destul de multe. Este clar că nu s-a mizat prea mult pe design, ci pe specificații. Astfel, Huawei Enjoy 5 are o baterie de 4.000 mAh, procesor quad-core MediaTek, 2GB RAM, memorie internă de 16 GB, sistem de operare Android 5.1 Lollipop, camere foto de 5 și 13 MP, conectivitate 4G LTE. Telefonul are suport pentru card dual SIM, card microSD de 128 GB.


Poate te intereseaza si