Sistem All-in-one a celor de la Acer devine portabil.

Având în vedere că piața PC-urilor este în scădere și că însăși Microsoft a început să ofere unele din cele mai bune modele (precum noul Surface Book), restul producătorilor trebuie să iasă cumva în evidență.

Așa s-au gândit și cei de la Acer când au decis ca noul Aspire Z3-700, un sistem de tipul all-in-one (AIO) de 17.3 inch, să folosească o baterie pentru a deveni mai portabil. Deși nu este primul producător care să facă acest lucru – Dell și Lenovo au fost cu un pas înainte cu hybrid-ul XPS 18 și, resepectiv, Horizon 2 – însă Z3-700 este cel mai ușor și mai „longeviv” sistem similar de până acum, având o greutate de 2 kilograme și o autonomie de 5 ore. Asta sugerează mai mult o tabletă decât un sistem all-in-one, însă Acer spune că display-ul 1080, cu suport multi-touch în 10-puncte îl face să fie și un desktop decent.

Acer Aspire Z3-700 vine echipat cu ultima generație de procesoare Intel Core Skylake sau Celeron, un SSD sau HDD și până la 8GB RAM, având și suport pentru stylus dedicat, perfect pentru designeri care vor un desktop dar au nevoie și de ceva portal din când în când. Acesta va fi disponibil în Europa la sfârșitul anului la un preț începând de la 599€.

Pe lângă sistemul all-in-one, Acer a dezvăluit și noul laptop convertibil, Aspire R14. Folosind un pivot de 360-grade în două puncte, poți avea un laptop sau tabletă, în funcție de cum orietenzi laptop-ul de 1.9 kilograme. Ca și Aspire Z3-700, acesta va profita de ultima generație de procesoare Intel Core Skylake, un SSD sau HDD și până la 8GB RAM. Acest model va fi disponibil în Statele Unite până la sfârșitul anului la un preț începând cu 699$


Poate te intereseaza si