Samsung Galaxy Android 6.0

Samsung pregătește telefoanele pentru update-ul la Marshmallow.

Acum că Google a lansat update-ul Marshmallow pentru dispozitivele sale Nexus, toată atenția se îndreaptă spre companiile producătoare de telefoane mobile și suntem nerăbdători să vedem dacă plănuiesc să introducă și ele acest update pentru dispozitivele care au sistem de operare Android.

Cei de la SamMobile susțin că Samsung se gândește să facă acest update. Mai exact, compania din Coreea de Sud ar fi început să testeze Marshmallow pe dispozitivele sale. Samsung nu a confirmat încă această informație, dar în presă apare o listă cu posibilele telefoane care ar putea primi update-ul. Dacă telefonul tău nu se regăsește pe listă, asta nu înseamnă că el nu va primi update-ul, după cum am precizat mai sus, informația nu a fost confirmată încă.

samsung-marshmallow-1 samsung-marshmallow-2 samsung-marshmallow-3 samsung-marshmallow-4

Așa cum probabil te așteptai, flagship-urile Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge Plus și Galaxy Note 5 de anul acesta vor primi update-ul Marshmallow. De altfel, și telefoane care au apărut anul trecut, Galaxy Note 4 și Galaxy Note Edge (doar modelele Verizon), precum și Galaxy S5 și Galaxy S5 Neo vor primi acest update.

Telefoanele din 2013 nu apar pe listă, dar reamintim că aceasta este preliminară, așa că s-ar putea ca unele dispozitive să primească până la urmă și ele update-ul Marshmallow.

Nu știm deocamdată când va fi disponibil update-ul, dar cu siguranță Samsung nu va mai aștepta prea mult.


Poate te intereseaza si