Pepsi ar putea lansa un telefon.

Potrivit unui zvon din China, compania producătoare de sucuri carbogazoase, Pepsi, ar vrea să intre pe piața telefoanelor mobile cu un smartphone.

Dacă dăm crezare acestor zvonuri, atunci Pepsi ar putea lansa în curând un smartphone. Pe Weibo, versiunea chineză a Twitter-ului în această țară, este disponibilă o pagină ”Pepsi phone”, care pare a fi un cont verificat și care arată că în curând compania va lansa un telefon.

Există multe motive pentru care Pepsi nu ar fi interesată să producă telefoane mobile, având în vedere că afacerea cu sucuri merge de minune, pe de altă parte să intri pe piața telefoanelor mobile este o afacere bună și competitivă.

Pagina de pe Weibo este listată la categoria de IT, electronice, fabricare de telefoane mobile. Totuși, imaginea de header nu indică nimic despre un presupus telefon.

Dacă presupunem că Pepsi va lansa un smartphone, probabil că acesta va fi produs de un OEM din China și va fi rebranduit de Pepsi, având în vedere că totuși compania nu are o mijloacele necesare pentru a fabrica un smartphone.

Cu siguranță, Pepsi va face în curând lumină în acest caz și va confirma sau va nega aceste zvonuri.


Poate te intereseaza si