În urma achiziției celor de la Apple a companiei Beats Electronics și Beats Music, aplicația Beats Music pentru iOS a fost adăugată în Apple Store în lista “Aplicațiilor făcute de Apple” oferindu-i aplicației o poziție în prim plan pentru a încuraja downloadul.

appsmadebyapple

Această secțiune din iTunes Store, care de asemenea găzduiește și aplicațiile create de Apple că Pages,Numbers,Keynote,iPhoto etc. pot fi găsite în linkurile rapide, secțiune din iOS App Store și pe desktop-ul iTunes Store.

Adăugarea aplicației Beats Music în lista “Aplicații făcute de Apple” este urmată de includerea în lista cu aplicații recomandate pentru noii utilizatori ai iOS, o altă mișcare care fără îndoială va rezultă într-un număr mare de descărcări ale aplicației Beats Music. Din spusele celor de la Appshopper, popularitatea aplicației Beats Music a crescut incredibil în ultimele săptămâni. În prezent este situată pe locul 4 în muzică și pe locul 23 în topul tuturor aplicațiilor gratuite.

În luna Mai, Beats Music a acumulat 250.000 de abonați, un număr care a crescut considerabil odată cu plasarea aplicației în lista “Aplicațiilor făcut de Apple”. În contrast Apple iTunes Store a vândut 35 miliarde de piese și existentul stream de radio, iTunes Radio, care are mai mult de 40 milioane de ascultători.

În ciudă multor aplicații gratuite listate în “Aplicații făcute de Apple”, Beats Music nu este free. Având în vedere că download-ul este într-adevăr gratuit, este nevoie de un abonament lunar cu prețul de 9.99$. În comparație cu celelalte servicii de muzică competitive, Beats Music nu oferă o variantă free cu reclame suportate.

Din zvonuri putem spune că Apple plănuiește să țină serviciul Beats Music că o entitate individuală, separată de serviciile sare iTunes și iTunes Radio.

 


Poate te intereseaza si