Dell prezintă noile dispozitive XPS.

Dell lansează noul său portofoliu de dispozitive XPS, incluzând inovatorul XPS 12 2-în-1, notebook-ul ultramobil XPS 13 şi puternicul laptop XPS 15. Continuând să meargă pe linia premium în termeni de formă şi funcţii impusă de familia XPS, această actualizare de portofoliu a fost proiectată pentru a oferi cele mai bune laptop-uri de tip consumer, care încorporează procesoarele Intel Core de mare performanţă de generaţie 6 şi dotări hardware mai performante, totul fiind construit pentru obţinerea unei experienţe Windows 10 mai bogate.

Noile dispozitive XPS se pot mândri cu o serie de premiere şi de topuri de performanţe din categoriile lor de produse – serie care se întinde de la factori de formă revoluţionari la ecrane uimitoare, baterii cu viaţă lungă şi altele – menținând intactă tradiţia de a oferi cele mai bune experienţe de lucru cu computerul.

Modelele XPS 13 şi XPS 15 încorporează materiale premium şi ultrauşoare, cum sunt fibra de carbon şi aluminiul, şi întreg portofoliul XPS dispune de opţiuni Corning® Gorilla® Glass NBT™ (disponibile doar pentru ecranele de tip touchscreen): În plus, paneluri cu detalii contrastante şi culori curate, precum şi de cele mai noi procesoare şi elemente de grafică, oferă îmbinarea perfectă între performanţe, mobilitate şi durabilitate. Înglobând aspecte selectate din seria de produse Latitude, laptop-urile XPS sunt uşor de gestionat şi vin cu cele mai bune caracteristici de securitate pentru echipamentele din clasa comercială.

Noul portofoliu XPS este atrăgător pentru utilizatorii intensivi, care au nevoie de îmbinarea perfectă dintre muncă şi distracţie, dispunând de caracteristici precum Thunderbolt™ 3, care permite docking-ul cu un cablu şi download-uri de până la opt ori mai rapide decât USB 3.0, precum şi de capabilitatea de conectare cu generaţia următoare de docking Latitude (care se vor lansa în 2016). În plus, laptop-urile XPS fac parte din protofoliul de produse cel mai prietenos cu mediul oferit de Dell, fiind proiectate cu materiale inteligente şi livrate în ambalaje reciclabile şi biodegradabile.

  • XPS 12 2-în-1 – Aducând la perfecţiune experienţa de trecere de la laptop la tabletă, noul şi inovatorul produs XPS 12 2-în-1 este proiectat pentru a se schimba cu uşurinţă din laptop în tabletă cu ajutorul unei conexiuni magnetice care permite trecerea de la o stare la alta cu o singură mână. Este singurul dispozitiv 2-în-1 cu opţiune de ecran 4K Ultra HD, cu 6 milioane de pixeli mai mult decât un ecran Full HD. Dotat cu camere de înaltă rezoluţie – cea îndreptată spre exterior de 8MP, cea îndreptată spre utilizator de 5MP – XPS 12 permite utilizatorilor să surprindă lumea care îi înconjoară aşa cum o văd ei. Modelul 2-în-1 vine în mod standard cu o bază de mobilitate, care furnizează o tastatură zveltă de dimensiuni complete, luminată de la spate, şi un touchpad de precizie pentru lucrul în mişcare, precum şi cu Dell Premier Folio, care oferă un stativ pentru tabletă cu diverse unghiuri de poziţionare şi care, de asemenea, păstrează echipamentul în siguranţă în timpul călătoriilor.

XPS12

  • XPS 13 – După impresionantul spectacol pe care l-a oferit la CES 2015, modelul premiat XPS 13 include acum procesoare Intel Core de generaţie 6 şi grafică de cea mai nouă generaţie, stocare date şi memorie mai mari -SSD-uri PCIe de până la 1TB, respectiv RAM de 16GB şi Thunderbolt™ 3. Popularul factor de formă al produsului XPS 13 continuă să impresioneze, fapt care face ca echipamentul să continue să deţină titlul de cel mai mic laptop de 13 inci de pe planetă, precum şi cel de primul laptop cu ecran InfinityEdge practic fără margini. Cu o durată de viaţă a bateriei de până la 18 ore, 14 minute și un ecran FHD, XPS 13 oferă, de asemenea, cea mai îndelungată durată de viaţă a bateriei pentru un laptop de 13 inci.
  • XPS 13XPS 15 – Gama de produse XPS oferă performanţe de putere în factori de formă agresivi, iar noul XPS 15 reprezintă încununarea acestei filozofii de proiectare. După succesul XPS 13, Dell lansează acum primul ecran InfinityEdge practic fără margini din lume pe un laptop de 15 inci, fapt care îl transformă pe acesta în cel mai mic laptop de 15 inci de pe planetă. Cu o grosime de doar 11-17 mm, cu o masă care începe de la 1,78 kg, cu o baterie de 56Whr, SSD şi ecran netactil, XPS 15 este, de asemenea, cel mai uşor dispozitiv de performanţă din clasa de 15 inci. XPS 15 încorporează o uimitoare opţiune de rezoluţie UltraSharp™ 4K Ultra HD (3840 x 2160) şi singurul ecran Adobe RGB minimum sută la sută disponibil pe un laptop. Oferind performanţe de desktop în mişcare, dispozitivul este dotat cu procesoare Intel Core de generaţie 6 (până la i7 Quad Core), grafică NVIDIA GeForce® GTX™ 960M (2GB GDDR5), memorie de înaltă performanţă de până la 16 GB la 2133 MHz, disc de până la 1TB sau stocare date SSD 1TB PCIe, şi Thunderbolt 3. Pentru utilizatorii care au nevoie de cai putere pentru creaţii care folosesc intensiv grafica şi procesarea de date, XPS 15 reprezintă monstrul multimedia multaşteptat.

XPS 15

Creşteţi mobilitatea şi performanţele dispozitivelor XPS cu accesoriile Dell XPS Essential

Fiţi conectaţi, protejaţi şi permanent gata de lucru în plină mişcare, sau productivi la birou, cu  accesoriile special construite pentru portofoliul XPS.

  • Dell Thunderbolt™ Dock – TB15: Încarcă şi conectează laptop-urile XPS la o singură sursă de energie şi date pentru perfomanţe maxime ale ecranului – până la trei ecrane Full HD sau două ecrane 4K – şi oferă transferuri de date mai rapide cu Dell Thunderbolt™ Dock cu cablu Intel® Thunderbolt™ 3. Va fi lansat în 2016.
  • Dell Dock – WD15: Încarcă şi conectează laptop-urile XPS la până două ecrane Full HD şi alte cinci periferice, şi permite performanţe video îmbunătăţite cu un singur cablu USB Type-C care furnizează energie electrică, Ethernet, audio, USB şi video. Va fi lansat în 2016.
  • Dell Power Companion: Alimentează şi încarcă laptop-urile XPS, împreună cu telefoane şi tablete în mişcare (12.000 mAh pentru XPS 13, 18.000 mAh pentru XPS 15). Extinde durata de funcţionare XPS 13 cu până la 10 ore suplimentare (8) şi durata de funcţionare XPS 15 cu până la nouă ore (9).
  • Dell Premier Sleeve : Menţine laptop-urile XPS 13 şi XPS 15 protejate cu ajutorul unui manşon subţire, care poate fi folosit independent sau în interiorul unui ambalaj. (S pentru XPS 13, M pentru XPS 15).
  • Dell Adapter – USB Type-C la HDMI/VGA/Ethernet/USB 3.0: Conectează XPS la dispozitive multiple – proiectoare, televizoare, ecrane şi Ethernet – cu o singură mufă. Va fi lansat în curând.
  • Dell Bluetooth Mouse – WM615: Combină performanţele ridicate cu un design inovator, care trece lesne de la confort la ultra-portabilitate şi creşte productivitatea folosirii în mişcare.

 


Poate te intereseaza si