Oferta iphone 6s la abonament vodafone orange telekom

iPhone 6s și iPhone 6s Plus, cele mai noi smartphone-uri lansate de brandul american Apple, sunt începând cu 9 Octombrie 2015, disponibile oficial și în Romania. În acest articol o să găsiți ofertele la abonament disponibile la operatorii de telefonie mobila, Vodafone, Telekom sau Orange.

Pentru că nu ne aflăm în lista primelor țări în care Apple alege să comercializeze noul iPhone 6s, a fost nevoie să așteptăm data de 9 Octombrie 2015, atunci când principalii operatori de telefonie mobilă din România au intrat în valul numărul 2 de distribuție și au avut dreptul să comercializeze noul iPhone 6s.

Noul telefon poate să fie varianta de achiziție ca upgrade de la modelul 6 lansat în 2014, sau trecerea de la telefoanele altor branduri cu Android la celebrul deja iOS, prezent pe dispozitivele mobile Apple.

Noutățile aduse de iPhone 6s sunt:

  • Procesare video mult mai rapidă
  • Înregistrare 4K și o cameră nouă de 12 MP
  • 3d Touch, display-ul acum face difereța dacă este apăsat mai tare sau încet.
  • 2 GB memorie RAM față de precedentul iPhone 6, model ce avea doar 1 GB.

Odată cu aceste menționări credem că este mult mai ușor să vă decideți dacă pentru voi merită să faceti această achziție.

Fiecare operator încearcă să ofere diferite avantaje cât și prețuri atractive pentru a comercializa la un număr cât mai mare de clienți noul iPhone 6s/Plus.

Ofertele sunt valabile pentru telefoanele achiziționate cu un abonament pe o durată de 2 ani de zile

Vodafone

iPhone 6s la abonament vodafone

Orange

Oferta iPhone 6s Orange

Telekom

Oferta iPhone 6s Telekom


Fiecare operator are plusuri și minusuri însă voi sunteți cei care alegeti varianta cea mai bună în funcție de necesități sau de fidelitate.

Care este varianta cea mai potrivită pentru tine?

Poate te intereseaza si