Samsung ar putea lansa trei variante de Galaxy S7.

Telefoanele Galaxy S6 și S6 Edge au fost lansate deja de ceva vreme și mai multe zvonuri au început să apară despre sucesoarele lor.

Cea mai nouă informație neoficială despre Galaxy S7 este că Samsung va lansa trei variante cu procesoare diferite.

În trecut, compania a scos pe piață două variante din linia Galaxy S, destinate unor regiuni diferite din lume. De obicei, versiunea cu procesor Exynos este disponibilă în Asia și Europa, iar versiunea cu Snapdragon era valabilă în China și SUA.

Zvonurile de acum susțin că în SUA și China Galaxy S7 va avea procesor Snapdragon 820, în India va fi dotat cu Exynos 7422, iar în Japonia și Europa va avea Exynos 8890 (cunoscut și sub numele de Exynos M-1).

Am aflat recent că Qualcomm aproape că a terminat testarea procesorului Snapdragon 820, care va fi disponibil pentru telefoanele care o să apară în 2016. După problemele întâmpinate la Snapdragon 810, compania are nevoie de un procesor bun care să se mențină în top pe piață, în condițiile în care procesoarele de la Intel încep să câștige din ce în ce mai mult teren.

Noul Snapdragon 820 ar putea avea Modem X12 LTE, care asigură o conexiune mai rapidă WiFi și LTE. Cipul de 64-bit va fi setat la frecvența de 2.2 GHz, va avea noua generație Adreno GPU, QuickCharge 3.0, care le va permite utilizatorilor să-și încarce telefoanele de la 0% la 85% în doar 30 de minute.

În cazul procesorului Exynos 8890, Samsung va folosi noua arhitectură CPU. Acesta este setat la o frecvență de 2.3 GHz. Procesorul a înregistrat în testul GeekBench un scor de 2.294 de puncte cu un singur core și 6.908 puncte în testul multi core.


Poate te intereseaza si