Toshiba re-introduce Garanția No Matter What, oferind clienților protecție completă pentru laptopurile lor.

Toshiba Europe GmbH anunță astăzi re-lansarea Garanției No Matter What – o ofertă care conferă un plus de siguranță în cazul unor evenimente neașteptate și nedorite. Disponibilă gratuit la achiziționarea laptopurilor de consum, Garanția No Matter What de la Toshiba asigură o acoperire cuprinzătoare pentru aproape orice eventualitate.

Constând în cinci elemente diferite ce includ extinderea garanției standard la trei ani și protecție împotriva distrugerilor accidentale, furt, pierderea datelor și o licență McAfee LiveSafe pentru primul an, această garanție asigură consumatorilor securitate sporită pentru noul lor dispozitiv. Garanția No Matter What este disponibilă doar în anumite țări europene începând cu 1 octombrie 2015 până la 31 martie 2016 și necesită înregistrare în termen de 14 zile de la achiziționare, pentru a fi eligibil.

Extinderea garanției

Laptopurile Toshiba sunt renumite pentru fiabilitatea lor, cu toate acestea, cu Garanția No Matter What, clienții sunt asigurați că, în cazul apariției unor probleme improbabile la PC-ul lor, vor putea beneficia de o garanție internațională extinsă la 3 ani, în locul celei standard care oferă doar doi ani.

Daune accidentale

Asigurarea împotriva daunelor accidentale reprezintă cel mai liniștitor aspect al acestei garanții, dată fiind mobilitatea PC-urilor în ziua de astăzi și potențialul risc de accidente ce se pot întâmpla când ne aflăm în mișcare. Chiar dacă utilizatorii își scapă laptopul în mijlocul unei zile foarte aglomerate sau varsă cafea pe tastatură din greșeală, Garanția No Matter What acoperă aceste lucruri și asigură înlocuirea sau repararea oricărui laptop eligibil care a fost obiectul unei distrugeri accidentale.

Furt

Pentru cei care utilizează laptopurile în spații publice sau în călătorii, riscul de furt nu poate fi ignorat. În cazul nedorit al furtului, utilizatorii Toshiba care și-au înregistrat dispozitivul pentru Garanția No Matter What vor fi eligibili pentru o înlocuire gratuită a laptopului, fie cu același model sau cu unul echivalent modelului deținut.

Recuperarea datelor

Deseori laptopurile reprezintă spațiul de stocare a amintirilor digitale. Hard-disk-urile pot fi umplute cu videoclipuri și fotografii de familie valoaroase, precum și cu conținut multimedia cum ar fi filme și muzică – astfel că o defecțiune la HDD are toate șansele să fie dezastruoasă. Prin intermediul Garanției No Matter What, Toshiba va înlocui hard-disk-urile defecte și va face tot posibilul să recupereze datele afectate.

McAfee LiveSafe

Garanția No Matter What nu este numai despre reparația distrugerilor apărute după un incident. Toshiba oferă, de asemenea, o licență McAfee LiveSafe pentru un an celor care se înregistrează. Acest lucru conferă un plus de siguranță pentru datele și identitatea utilizatorilor, asigurându-i că dispozitivul lor este protejat de malware, spyware, programe nedorite și multe altele. McAfee LiveSafe oferă și protecție anti-spam și control parental, oferind o reasigurare sporită întregii familii.

Clienții care au achiziționat un laptop eligibil începând cu 1 octombrie 2015 se pot înregistra pentru Garanția No Matter What pe www.nomatterwhatguarantee.com


Poate te intereseaza si