Allview lansează o nouă generație de smartphone-uri, V2 Viper și V2 Viper X.

Allview, brandul autohton numărul 1 de smartphone-uri și tablete prezent pe piață din România a lansat astăzi V2 Viper și V2 Viper X, nouă generație de smartphone-uri din gamă Viper. Dispozitivele sunt Dual SIM, au un design elegant, slim și un sașiu robust, compus dintr-un aliaj de aluminiu și magneziu.
Cele mai recente modele din gamă Viper rulează Android™ Lollipop și oferă o experiență plăcută de utilizare, o interfață prietenoasă și o multitudine de aplicații interesante care așteaptă să fie descoperite. Ambele device-uri dispun de o soluție grafica Mali T720 care asigură o utilizare fluență și o memorie Flash de 16GB care poate fi extinsă cu un cârd microSD de până la 128GB.

V2 Viper X este un smartphone Dual SIM cu conectivitate Dual Mode 4G, care oferă viteze 4G pe ambele cartele, funcționând atât în standardul FDD, cât și TDD. Dispozitivul atinge viteze de download de până la 150Mpbs și dispune de conectivitate Wi-Fi cu frecvență de 5GHz și semnal optim, fără interferențe. V2 Viper X are un procesor True Octa Core pe 64-bit și un display de 5,5” HD Amoled, cu o rezoluție de 1280×720 de pixeli care oferă acuratețe imaginilor, culori vii, de o claritate impresionantă. Ecranul generos care ocupă 74,5% din suprafața telefonului este protejat de o sticlă rezistentă la zgârieturi CORNING® GORILLA® Glass 3.

Dispozitivul are o cameră principală de 13MP cu deschiderea focală f/2.0, focusare rapidă sub 0.3 secunde și fotografiere rapidă de 0.46 secunde. Cameră smartphone-ului V2 Viper X dispune de funcția Ultra Pixel care, printr-un algoritm special de procesare, surprinde imagini la o rezoluție de 64MP. Funcția Super Zoom permite zoom digital de până la 3 ori fără a afecta calitatea fotografiei realizate. Cameră frontala de 5MP împreună cu funcțiile de înfrumusețare și filtrele dedicate, este ideală pentru selfie-uri.

V2 Viper X dispune de o tehnologie inovatoare numită “Immersion” prin care se creează o conexiune între utilizator, telefon și sunet, interacțiunea transformându-se într-una mai profundă, introducând un sentiment de realism utilizatorului prin stârnirea simțurilor. Device-ul vine în 3 nuanțe diferite: cool blue, pure white și golden pearl și măsoară numai 7,2mm grosime.
Smartphone-ul este dotat cu o baterie de 3150 mah care, împreună cu modul extrem de economisire a energiei, oferă până la 239 ore de utilizare. Combinația dintre tehnologia ACL și display-ul Amoled reprezintă, de asemenea, o soluție de a reduce consumul energetic.

V2 Viper se evidențiază prin design-ul tineresc, având o grosime de doar 7,85mm și carcasă spate metalică. Acesta dispune de un procesor Quad Core pe 64-bit, două microfoane cu funcție de atenuare zgomot și oferă conectivitate 4G pe ambele SIM-uri, alături de viteze de download de până la 150Mbps. Dispozitivul are un display generos de 4,7” HD Amoled care reda imagini clare, la rezoluția de 1280×720 de pixeli.

Smartphone-ul dispune de funcția Infraroșu și de o aplicație dedicată de telecomandă, cu ajutorul cărora se pot controla alte device-uri din cămin. V2 Viper dispune de o baterie de 2000mAh SDI, oferind până la 200 de ore în stând-by și până la 545 de minute în convorbire. Cameră foto principală de 8MP este echipată cu filtru UV și LED Flash, în timp ce cameră frontala de 5MP surprinde autoportrete reușite în orice moment.

Ambele device-uri pot fi controlate prin gesturi simple datorită funcțiilor speciale pe care le dețin. Funcția Touchless wake-up pornește ecranul printr-o dublă atingere, iar utilizatorul poate apela sau răspunde doar prin ridicarea telefonului la ureche. Sistemul DTS și difuzoarele cu incintă acustică dedicată, funcția Chamelon care adaptează UI-ul la mediul înconjurător și modul inteligent de economisire a energiei nu lipsesc din dotările celor două smartphone-uri.

V2 Viper X si V2 Viper sunt disponibile începând de astăzi pe baza de precomandă la prețuri de 1249 și respectiv 999 lei, livrările începând din data de 6 noiembrie 2015 pentru V2 Viper X și 20 octombrie 2015 pentru V2 Viper. Pentru mai multe detalii, accesati www.allview.ro/v2viperx/ si www.allview.ro/v2viper/


Poate te intereseaza si