Vodafone relansează ”Vorbești, Net Primești” pentru toți utilizatorii din România, indiferent de retea.

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atât cei noi cât și cei existenți, pot acumula trafic de date gratuit, de până la 10 MB/ minut, în limita a 10 GB/ luna. În premieră, campania “Vorbești, Net Primești” se adresează și utilizatorilor din alte rețele de telefonie mobilă, care pot primi gratuit 10MB/ minut, atunci când apelează orice număr din rețeaua Vodafone. Toți utilizatorii primesc, în plus, în momentul înscrierii în campanie, un bonus de 1 GB.

Astfel, utilizatorii Cartelei Vodafone primesc gratuit, în limită a 10 GB/ luna, 10 MB/minut pentru orice apel primit din altă rețea, 1 MB/ minut pentru fiecare apel primit din rețeaua Vodafone, 1 MB/minut pentru fiecare apel efectuat în orice rețea.  Traficul de date gratuit se poate acumula atât de către utilizatorul care inițiază apelul, cât și de cel care primește apelul, astfel:

  • Dacă un client al altei rețele de telefonie mobilă apelează un utilizator aflat în rețeaua Vodafone, ambii primesc 10MB/ minut, cu condiția că fiecare să fie înregistrat în campanie. Pentru a acumula traficul de date, clientul altei rețelei de telefonie mobilă trebuie să se înregistreze, prin SMS la numărul 0722101010, direct pe www.vodafone.ro sau în aplicația MyVodafone, prin asocierea unui număr de Cartela Vodafone pe care va primi bonusurile. Numărul asociat poate fi un număr deja existent sau un număr nou, ce poate fi obținut gratuit, la cerere, în rețeaua de magazine Vodafone și/sau a partenerilor sau prin curier, prin completarea adresei de livrare pe site.
  • Dacă un utilizator al Cartelei Vodafone apelează un alt număr din rețeaua Vodafone, ambii primesc 1 MB/ minut, cu condiția că fiecare să fie înregistrat în campanie. Utilizatorul Cartelei Vodafone primește tot 1MB/ minut pentru orice apel către un număr din altă rețea. Înscrierea în campanie se poate face prin SMS gratuit la 0722101010, pe www.vodafone.ro sau în aplicația MyVodafone.

Traficul de date acumulat se alocă de două ori pe lună, maxim 5GB/ la fiecare 15 zile. Traficul de date obținut prin campania “Vorbesti, Net primesti” se consumă cu prioritate, înaintea oricărui alt bonus, a extraoptiunii sau a creditului și este valabil doar pe teritoriul României. Pentru a verifică numărul de MB acumulat sau data la care se va primi următorul bonus, se trimite un SMS gratuit la 0722101010, cu textul INFO. Campania “Vorbești, Net primești” este valabilă în perioada 05 octombrie 2015 – 15 noiembrie 2015, cu posibilitate de prelungire. Mai multe informații despre nouă ofertă sunt disponibile pe www.vodafone.ro/cartela


Poate te intereseaza si