Microsoft va oferi suport pentru aplicaţiile Android.

Potrivit unor noi zvonuri, se pare că noul sistem de operare Windows 10 pentru mobile va oferi suport şi pentru aplicaţiile Android. Google a fost alături de Microsoft la marele eveniment de ieri, când compania a lansat noile modele de Lumia 950 și 950XL.

Au renunţat Google si Microsoft la diferenţele dintre ele sau este doar o strategie de a-ţi păstra duşmanii aproape? Nu ştim să spunem exact! Cert este că şi Microsoft vrea, precum BlackBerry, să aibă acces la Google Play şi, astfel se pare că Windows 10 Mobile ar putea oferi suport pentru aplicaţiile Android.

Noua platformă Windows 10 de la Microsoft a fost creată în ultimele 12 luni. Tot acest proces a fost urmărit cu atenţie pentru a vedea care sunt planurile companiei pentru a concura cu Android şi iOS. Iar acum, se pare că Microsoft va oferi suport pentru aplicaţiile Android.

“Google va fi prezent la marele eveniment Microsoft, în care va prezenta noile dispozitive Windows 10”, scrie Beta News.

Se pare că cele două companii au o relaţie din ce în ce mai bună, asta mai ales după ce au renunţat la cele 20 de procese pe care le aveau în SUA şi Europa.

Windows Phone mereu a avut probleme cu aplicaţiile şi jocurile, aşadar înţelegerea cu Google ar putea pune capăt acestui lucru. Recent, am aflat că nu doar că cele două companii au renunţat la procesele pe care le aveau, dar au decis să şi colaboreze.

O altă chestie foarte interesantă este că Windows 10 Mobile este disponibil pentru telefoanele Android, utilizatorii cu telefoane compatibile pot descărca sistemul de operare şi să îl instaleze pe telefoanele lor Android.


Poate te intereseaza si