Facebook introduce posibilitatea de a-ți pune video la profil.

Rețeaua de socializare testează o nouă caracteristică prin care utilizatorii iOS vor putea să-și pună la profil un video. Acest lucru readuce pozele de la profil la viață și aduce aminte de Live Photos, caracteristică lansată de Apple pentru iPhone 6s și 6s Plus.

În plus, pozele de la profil pot fi setate într-o imagine temporară. Asta le va permite utilizatorilor să aleagă o imagine pentru profilul lor, pe care s-o adopte pentru un timp limitat, înainte ca profilul lor de Facebook să revină automat la poza originală de la profil. S-ar putea să existe evenimente sociale sau politice, iar dumneavostră să vreți să vă arătați susținerea. Această caracteristocă vă permite să reveniți la profilul dvs. normal după ce evenimentul s-a terminat.

O dată cu această posibilitate, s-a modificat și boxul pentru poza de profil. Imaginea este mai mare și mai centrată. Atunci când intrăm pe profilul unor persoane care nu ne sunt prieteni, vom putea să vedem atât prietenii comuni, cât și pozele de profil, fără să mai trecem de la profil la lista de prieteni.

Acest nou profil îi va ajuta pe utilizatori să aibă un control mai precis asupra ceea ce vor ca vizitatorii să afle despre ei.

La această oră, aplicația este testată în Marea Britanie și California, urmând să ajungă la mai multă lume în curând.


Poate te intereseaza si