Huawei P8

Huawei P9 va avea un setup cu două camere foto principale.

Acum câteva luni, mai exact prin Mai, Huawei a început să pregătească un succesor pentru Huawei P8. Chiar de atunci, era clar că Huawei P9 va avea un scanner de amprente și va rula propriul chipset al companiei, Kirin 950, care este ultimul și cel mai performant chipset produs de Huawei.

Recent, au apărut câteva fotografii cu noul Huawei P9, mai exact cu eticheta pentru camera principală, indicând că telefonul va fi disponibil în două culori, alb și auriu. De asemenea se poate vedea deschizătura pentru senzorul laser de auto-focus. Acesta va ajuta la capturarea unor fotografii de o calitate ridicată, focusare fiind făcută într-o fracțiune de secundă. În aceeași poză se poate vedea că telefonul va avea un setup cu două camere foto. Foarte posibil, una din aceste camere va avea un senzor de 16MP cu stabilizare optică.

Conform unor zovnuri mai vechi, ne așteptăm la un telefon cu un display de 5.2 inch, cu o rezoluție de 1080 x 1920 pixeli, și o densitate de 424 pixeli-per-inch. Cum am menționat, „sub capotă” va fi un Kirin 950 SoC (System on a Chip), ca va veni cu 4 nuclee Cortex-A72 și 4 nuclee Cortex-A57, iar de partea grafică se va ocupa un GPU Malu-T880. În teste, acest chipset este mai performant decât Exynos 7420, așa că noul P9 nu va duce lipsă de viteză sau performanță. Pentru a întări acest lucru, telefonul va avea și 4GB RAM.

Huawei P9 are putea fi lansat înainte de sfârșitul anului, compania sperând ca lansarea să profite și de câteva promoții sezonale.

huawei-p9-2-camere


Poate te intereseaza si