Xiaomi Mi Note 2 va fi construit complet din metal.

După ce Xiaomi a făcut trecerea la metal prin Mi4, care are corpul parțial din metal, noi detalii apar și indică că noul lor Mi Note 2 va avea un corp în totalitate din metal.

Telefoanele metalice în totalitate nu sunt deloc noi. HTC le produce de câțiva ani buni, ultimele iPhone-uri sunt din metal, la fel ca și noile telefoane Meizu. Chiar și Elephone se pregătește să lanseze telefoane din metal.

Deși Xiaomi nu are un design din metal complet, asta s-ar putea schimba odată cu lansarea lui Mi Note 2. Actualul Mi Note are un șasiu din aliaj și un minunat panou de sticlă pe spate, însă noul model, care este așteptat la începutul lui 2016, va avea o construcție complet nouă.

În ciuda construcției din aliaj metalic, nu este de așteptat ca a doua generație Mi Note să aducă și o creștere în dimensiunile ecranului. Surse spun că noul flagship va veni cu un display de 5.7 inch de la Sharp cu rezoluție 2K de 2560 x 1440 pixeli. Ca și până acum, Qualcomm este prezent din nou cu ultimul lor procesor, Snapdragon 820, și ne putem aștepta la cel puțin 4GB RAM și 32GB memorie internă. Pe lângă toate astea, un upgrade al senzorului camerei la 16 mega-pixeli este de asemenea o posibilitate.

Zvonurile legate de scanarea ultrasonică a amprentelor a celor de la Qualcomm revin și, ca și în cazul lui Mi5, ne așteptăm să fie prezent în noul Mi Note2. Această tehnologie permite amplasarea senzorului sub display-ul telefonlui, asta însemnând că o simplă atingere a ecranului poate debloca telefonul, fără a mai fi nevoie de un buton sau zonă specială.


Poate te intereseaza si