Surface Pro 4 ar putea veni în două versiuni.

Pe 6 octombrie, Microsoft va organiza un eveniment foarte interesant. Compania va anunţa Lumia 950 şi 950 XL, Microsoft Band 2 şi Microsoft Surface Pro 4.

Potrivit gsmarena.com, mâine, Microsoft va prezenta noua tabletă Surface Pro 4. Aceasta este aşteptată cu sufletul la gură, mai ales că predecesoarea sa, Surface Pro 3, este considerată una dintre cele mai bune tablete de până acum.

Din acest motiv, toţi ochii sunt pe Surface Pro 4, care cu siguranţă va fi un dispozitiv de top. Se zvoneşte că tableta va fi disponibilă în două versiuni, cu ecrane de mărimi diferite.

Prima versiune ar avea 12 inch, precum Surface Pro3, iar cealaltă va avea 14 inch, cu o rezoluţie de 1440 x 2160 pixeli. Informaţia nu a fost însă confirmată de Microsoft.

Se pare că designul nu va fi foarte diferit faţă de Pro 3 şi că noua tabletă va fi compatibilă cu accesoriile predecesoarei sale, precum Type Cover. Deşi nu va trebui să îţi updatezi perifericile, cu siguranţă acestea vor primi îmbunătăţiri, aşa că ne aşteptăm la o nouă versiune Type Cover, îmbunătăţită. Aceasta ar putea fi însoţită şi de un stylus.

Cât despre Surface Pro 4 se mai aşteaptă ca aceasta să aibă chip Intel Skylake Core, 16 GB RAM, 500 GB memorie SSD şi Windows 10.


Poate te intereseaza si