Apple se pregătește să lanseze un inel care să se conecteze la iPhone.

Apple deține, în mod oficial, un patent pentru „dispozitive și metode pentru un dizpozitiv computațional inelar”. În acest patent sunt descrise caracteristici precum un microfon, feedback tactil, senzori biometrici dar și un mic ecran tactil.

Cum este și de așteptat, similar cu Apple Watch, iRing-ul se va putea conecta la smarthphone prin wireless. În patent se vorbește și despre componente de tip input și output, oferind posibilitatea de flosire a multi touch, voce și gesturi. Ba mai mult, este menționat și un exemplu în care inelul este folosit cu Apple Pay, și anume transferul de bani după un acord verbal și o strângere de mână.

apple-iring

Deși nu este menționat în patent, este posibil ca inelul să fie folosit pentru a scrie un mesaj prin dictare care apoi va fi trimis către telefon, tabletă sau computer. Ar putea chiar vibra la primirea notificărilor sau alte alerte.

Este cam devreme pentru a spune dacă Apple chiar inteționează să comercializeze un asemenea dispozitiv. Însă, privind patentul și cât de complet este, ne putem da seama că un iRing este foarte posibil.


Poate te intereseaza si