Iphone 6s este rezistent la apa

Deși Apple nu a menționat nimic despre posibilitate ca iPhone 6s să fie impermeabil, se pare eforturi au fost făcute în această privință.

Cel mai popular zvon despre iPhone 7 este acela că va fi rezistent la apă, însă cei de la iFixit, care au studiat interiorul lui iPhone 6s pentru a vedea ce caracteristici secrete a inclus Apple, au ajuns la concluzia că noile iPhone 6s și 6s Plus sunt rezistente la apă.

Apple deține deja un patent pentru impermeabilitatea smartphonurilor și a lucrat la acest lucru în secret timp de mai mulți ani. Dar când în sfârșit au apărut iPhone 6s și 6s plus, nu s-a pomenit nimic de rezistența la apă. Din fericire, câțiva Youtuberi curajoși și-au riscat propriile iPhone-uri noi nouțe și le-au scufundat în apă, pentru a afla cum se vor comporta în apă. Spre norocul lor, experimentele au demonstrat o îmbunătățire semnificativă față de versiunile precedente.

Cei de la iFixit au descoperit sigilii de silicon care protejează componente de pe placa de bază, dar și benzi adezive care conectau panoul frontal, pe lângă șuruburile normale. Aceste noi adiții menite să protejeze noile telefoane împotriva apei au contribuit și la mica creștere a dimensiunilor, comparativ cu iPhone 6 și 6 Plus.

Urmărește videoclipul de mai jos pentru a vedea dezasamblarea unui iPhone 6s.

Poate te intereseaza si