Digi Mobil aduce internetul 4G pe smartphone-urile clienților săi.

De pe 20 august, RCS & RDS este posesorul unei licențe 4G în banda de 2600 MHz (TDD) și va oferi clienților săi noi și existenți, fără costuri suplimentare și la orice tip de abonament, servicii de date 4G în 25 de orașe din țară, până la finalul anului 2015. Tehnologia 4G le va aduce utilizatorilor Digi Mobil viteze de transfer de pana la 150 Mbps.

Pentru început, de pe 1 octombrie, primi care vor testa noua tehnologie 4G vor fi clienții RCS & RDS din: Arad, București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu și Timișoara.

Odată cu introducerea 4G-ului pe smartphone-urile clienților, RCS & RDS lansează și o nouă ofertă, cu mai mult trafic de date. Fără vreo modificare de tarif, cei ce dețin un abonament Optim Nelimitat au parte de 15 GB trafic de date (10 GB în 4G și 5 GB în rețeaua 3G).

De acum, clienții Digi Mobil vor putea naviga mai rapid pe internet, vor putea descărcă aplicații, muzică, iar streaming-ul video sau încărcarea fișierelor de mari dimensiuni se vor realiză într-un mod mult mai rapid.

Noua licență a companiei în bandă de 2600 Mhz (TDD) a fost dobândită în urmă unui proces de cesiune dintre 2K Telecom și RCS & RDS, cu acordul Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM).

Serviciul 4G este disponibil pentru toți clienții RDS Digi Mobil care au achiziționat un abonament Complet 2, 3 sau 5 sau un abonament Optim 2, 3 sau 5.  Activarea se face prin USSD la *111# (1 după care 7), ContulMeuDigi (digicare) sau prin apel la *777.


Poate te intereseaza si