Logi Circle îți aduce locuința direct pe smartphone.

Logitech prezintă Logi Circle Portable Home Connection Camera, o cameră și o aplicație mobilă care transmite ceea ce se întâmplă acasă, direct pe telefoanele inteligente, permițând comunicarea cu orice persoană care se află în cămin, tocmai pentru a nu pierde nici un moment important.

Prin intermediul aplicațiilor gratuite de pe platformele Android® și iOS® se pot crea fluxuri video live la calitate HD cu ambele canale audio de emisie și receptie cu ajutorul rețelelor wireless. Tehnologia Scene Intuition™ permite selectarea/filtrarea acțiunilor care se petrec în fața camerei pentru a putea fi monitorizate lucrurile care se doresc în mod special. Camera are capacitatea de a învăța și memora acțiunile normale care se petrec în casă și să alerteze utilizatorul atunci când lucruri și acțiuni diferite necunoscute se întamplă in cămin. Acest detaliu oferă și o parcurgere mai ușoară prin arhiva video înregistrată. În caz că utilizatorul dorește o scurtă prezentare a evenimentelor care s-au petrecut în casă, Day Briefs™ oferă un rezumat de 30 de secunde cu cele mai reprezentative acțiuni care au avut loc în cămin. Acest rezumat al zilei poate fi urmărit printr-o simplă accesare a aplicației.

Logitech Circle este un model portabil care permite oricărui utilizator să exploreze camerele casei cu ușurință. Fiind un dispozitiv care necesită reîncărcarea, acest detaliu poate fi rezolvat prin simpla așezare a dispozitivului pe încărcătorul circular, magnetic. Bateria reîncărcabilă poate face stream pâna la 3 ore și poate sta în modul economic până la 12 ore.

Camera video este disponibilă la pre-comandă în anumite țări din Europa și S.U.A. pentru un preț recomandat de 199 euro, urmând ca distribuirea să înceapă cu luna octombrie 2015.


Poate te intereseaza si