Telekom lansează două noi oferte pentru clienții prepaid: GigaShare și GigaWeekend.

Telekom lansează noi oferte avantajoase pentru clienții prepaid prin intermediul platformei online Tadaaam dedicată utilizatorilor de cartele preplătite. Platforma găzduiește emisiunea „Tadaaam Show” powered by Telekom prezentată de vloggerul Mikey Hash şi Pandalie, un personaj aparte care a intrat recent în familia T.

Prima ofertă lansată pe platforma „Tadaaam Show” și dedicată mediului online a fost GigaShare. Prima etapă a acestei campanii a vizat 199 de utilizatori de cartele preplătite Telekom care i-au trimis lui Pandalie un SMS au primit 1 GB trafic de date pentru ei și încă 5 GB pe care să-i împartă cu 5 prieteni. În a doua etapă, aceștia pot, la rândul lor, să trimită câte 1 GB către alți 5 prieteni, mecanismul continuând până la alocare a 100.000 de GB.

În plus, Telekom lansează campania GigaWeekend, oferta prin care clienţii prepaid se pot bucura în timpul weekend-ului de 1GB trafic de date, gratuit.

Clienţii Telekom care au active una dintre extraopţiunile prepaid din portofoliul curent (Extra S, Extra Voce M, Extra Date M, Extra L, Extra XL) pot solicita, în fiecare weekend, un bonus de 1GB trafic de date naţional. Acesta este valabil pe perioada weekend-ului, din momentul activării sale şi până duminica la ora 23:59, şi poate fi reactivat în weekend-urile următoare până pe 31 decembrie 2015. Viteza maximă pentru traficul de date inclus este de până la 21,6 Mbps pentru download și 5,76 Mbps pentru upload.

Bonusul poate fi activat în intervalul sâmbătă, ora 00:01 – duminică, ora 23:59, trimiţând în fiecare weekend un SMS la numărul 888 sau din aplicaţia MyAccount, fără a exista o limită a numărului de weekend-uri. Clienţii pot utiliza bonusul cât timp au activă pe cont o extraopţiune eligibilă, iar cartela este în perioada de valabilitate.


Poate te intereseaza si