Xiaomi Mi 4c este disponibil în pre-comandă la EverBuying.

Pe 23 septembrie cei de la Xiaomi lansau mult așteptatul Mi 4c, un telefon cu specificații foarte bune, un design curat și la un preț foarte accesibil.

Noul telefon Mi 4c are un display de 5 inch, 1920×1080, cu două moduri: Sunlight Display și Night Reading, care reglează lumina ecranului în așa fel încât să vezi bine atât ziua, cât și noaptea.
Xiaomi a introdus și câteva trucuri pentru noul telefon. De exemplu, Edge Tap îți permite să faci un selfie dacă apeși o dată pe marginea dispozitivului, iar dacă apeși de două ori mergi înapoi. Cu Double Tap to Wake poți să activezi ecranul cu două atingeri.

Smartphone-ul este echipat cu o cameră foto de 13 MP, cu senzor Sony IMX258/Samsung S5K3M2 ISOCELL, Phase Detection Autofocus și flash în două tonuri. Camera foto pentru selfie are 5 MP, obiectiv cu unghi larg și are un mod Beautiful.

Telefonul are un procesor 1.8GHz hexa-core Snapdragon 808, Quick Charge 2.0, baterie de 3080mAh, 2/3GB of RAM, memorie de stocare 16/32GB, slot dual SIM, conector USB Type-C. Xiaomi a introdus și o telecomandă cu infraroșu în telefon care îți permite să controlezi televizorul cu Mi 4c.

Xiaomi Mi 4c este disponibil în pre-comandă pe EverBuying de astăzi, 1 octombrie, la prețul de 214 de dolari pentru modelul 2GB RAM/16GB memorie internă și 255 de dolari pentru modelul 3GB RAM și 32GB memorie internă.


Poate te intereseaza si