Ne vedem la Webstock!

Mâine, 1 octombrie, la JW Marriott București, comunitatea online locală, se reîntâlnește pentru a VIII a ediție, a celui mai important și longevim eveniment cu si despre social media din România, Webstock.

Ca de fiecare dată vom fi și noi prezenți acolo, însă ediția de anul acesta a lui Webstock va fi mai specială pentru noi, Mobile247 fiind parteneri media.

webstock-specialized websites

Evenimentul va dura o singură zi și va cuprinde Conferințele Webstock și Webstock Awards. La finalul zilei, se vor premia proiectele și campaniile cele mai creative și inedite, produse în Romania in ultimul an: Publishing, Utility, Visual, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Bloggers Projects, Mobile Applications, Instagram Campaigns, Innovation, Social Campaigns in online si Video blogging.

Ca și anul trecut, înregistrarea invitaților se va face undeva în jurul orei 8:00 – 8:45 pe baza unei cărți de vizită pentru ca la ora 9:00, cea de a VIII ediție Webstock să înceapă.

În prima parte a zilei, cele două sesiuni de conferințe vor oferi participanților o reală sursă de inspirație și motivație, sfaturi pentru succesul în social media și oportunitățile actuale în industrie, urmând ca în a doua parte a zilei, evenimentul să se desfășoare în 3 săli paralele, pe sesiunile The Debate Section, The How-to Section si The Knowhow Section. Aveți aici programul complet.

Pentru că Webstock va ținea o zi întreagă, de dimineață până seara, Evensys și Vodafone România, s-au gândit la gadget-urile noastre și i-au chemat pe cei de la Enel care ne-au pregătit  2 zone de încărcare pentru cei care își uită acasă încărcătorul sau bateria externă pentru mobil.

Așadar, ne vedem mâine la Webstock iar înainte de a pleca de acasă spre cel mai important eveniment Social Media din România, nu uitați să vă descărcați aplicația Zoniz care este disponibilă pe iOS și Android și unde Webstock va avea o interfață specială.

Poate te intereseaza si