Noul super telefon LG V10 are 2 ecrane şi 2 camere de selfie.

LG se pregăteşe să lanseze telefonul V10, care vine cu specificaţii ieşite din comun.

Noul telefon de la LG va avea două ecrane. Acestea vor fi suprapuse. Display-ul extra va fi amplasat peste ecranul de 5.7 inch QHD şi va funcţiona separat. Cei de la LG au explicat ca ecranul suplimentar va arăta mereu care este vremea, ora, data şi statusul bateriei, fără să afecteze viaţa bateriei. De altfel, dacă telefonul este pornit, de pe ecranul de deasupra poţi accesa shortcut-urile aplicaţiilor.

V10 are şi două camere foto pentru selfie, care fac poze separat din unghiul standard de 80 de grade. Lentilele sunt, se pare, destul de departe una de cealaltă pentru a oferi două “puncte de vedere diferite”. O caracteristică foarte interesantă este Multi view Recording, care foloseşte toate cele trei camere de pe V10. Există, desigur, şi modul de înregistrare manual.

Acum, cu posibilitatea de înregistrare 4K, există mai multe opţiuni şi controale. Viteza de închidere, rata cadrului, ISO, balansul de alb şi focusul pot fi modificate, iar clipurile pot fi înregistrate în raţie cinema 21:9.

Alte caracteristici care merită menţionate sunt filtrul de zgomot de vânt, monitor audio pentru a regla sensibilitatea celor trei microfoane.

Telefonul va avea card microSD, o baterie detaşabilă de 3.000 mAH, care este necesară dacă ai de gând să faci înregistrări 4K.

Telefonul se va lansa luna aceasta în Coreea de Sud, va fi disponibil în două variante de albastru, negru, alb şi bej. Este aşteptat să apară în Asia, Europa şi SUA mai târziu.


Poate te intereseaza si