QuickMobile începe cu o zi mai devreme livrările pentru iPhone 6s și 6s Plus.

QuickMobile, cel mai mare retailer de tehnologie din Romania, începe cu o zi mai devreme livrările pentru noile iPhone 6s și iPhone 6s Plus.

Deși initial retailerul a anunțat că va livra telefoanele începând cu 30 septembrie, compania a reușit să scurteze cu o zi timpul de așteptare, pentru a le face o surpriză plăcută clienților, iar toate comenzile au pornit încă de astăzi către aceștia.

Terminalele sunt disponbile la precomandă pe site-ul QuickMobile.ro încă din data de 12 septembrie, timp în care românii au plasat aproximativ 1.000 de comenzi, 400 fiind doar în primele trei zile.

Cele două telefoane au păstrat dimensiunile și rezoluțiile display-ului – 4,7, respectiv 5,5 inch, însă vin cu multiple îmbunătățiri. Camera principală are acum 12 megapixeli, oferind o redare a culorilor mai bună, chiar și în condiții de luminozitate slabă. De asemenea, poate filma la rezoluție 4K. Camera frontală are 5 megapixeli, o veste foarte bună pentru cei care sunt pasionați de fotografii selfie, oferind posibilitatea de a folosi display-ul pe post de bliț.

Smartphone-urile sunt cu 70% mai rapide, iar performanța grafică aproape că s-a dublat față de generația anterioară, datorită tehnologiei 3D Touch, care oferă acces la diverse meniuri, permite previzualizarea e-mailurilor și aduce jocurile la un nivel superior.

Astfel, iPhone 6s este disponibil la precomandă pe QuickMobile.ro începând cu prețul de 3.599,9 lei, în culorile negru, alb, gold și noua nuanță Rose Gold, iar prețurile pentru iPhone 6s Plus pornesc de la 3.999,9 lei.

 

Poate te intereseaza si