S-a lansat iPhone 6S

iPhone 6s și iPhone 6s Plus se lansează  oficial pe 9 octombrie în eMAG Apple Shop, dar pre-comenzile încep de mâine, 1 octombrie.

eMAG, cel mai mare magazin online din regiune, lansează iPhone 6S și iPhone 6S Plus, cele mai noi smartphone-uri ale brandului Apple, pe 9 octombrie 2015, în eMAG Apple Shop. Telefoanele sunt disponibile pentru pre-comandă începând de joi, 1 octombrie. Smartphone-urile iPhone 6S și iPhone 6S Plus vor putea fi testate de clienți în eMAG Apple Shop, în showroomul din București, aflat în interiorul Grant Shopping Center, pe Șoseaua Virtuții 148.

Lansat pe 18 septembrie, eMAG Apple Shop comercializează întreaga gamă de produse Apple, de la MacBook, iPhone și iPad, la accesorii. În plus, în showroomul din București, clienții pot testa produse complementare cu gadgeturile brandului, de la partenerii autorizați Apple: drone, boxe, cântare, dar și cunoscutele căști Beats. Echipa eMAG Apple Shop a fost instruită de reprezentanți Apple și are puternice competențe pe zona de IT și mobile


Poate te intereseaza si