Noul Windows 10 update

Windows 10 a depășit 100 de milioane de instalări pe PC.

Au trecut mai puțin de 2 luni de la lansarea Windows-ului 10 pentru PC și tablete și iată că numărul de instalări al sistemului de operare a depășit deja 100 de milioane.

Informația a fost făcută de Petri, care citează surse anonime. Microsoft a anunțat pe 26 august că numărul de instalări al sistemului de operare Windows 10 a ajuns la 75 de milioane. Dacă informația de azi este adevărată, asta înseamnă că într-o lună numărul de instalări a crescut cu 25 de milioane.

Windows 10 s-a lansat pe 29 iulie.

Disponibil pentru prima dată ca un upgrade gratuit, Windows 10 oferă o experiență rapidă și familiară, care este mai sigură și updatată. Cu noi inovaţii, precum Cortana, Microsoft Edge și integrare Xbox, Windows 10 este cel mai bun Windows de până acum.

“Windows 10 a fost construit pentru a oferi oamenilor posibilitatea de a face lucruri mari. Suntem încântaţi să sărbătorim lansarea Windows 10 cu fanii noştri”, a declarat Yusuf Mehdi, vice-preşedinte corporativ al Windows şi dispozitive Marketing la Microsoft. “Vom marca lansarea Windows 10 prin celebrarea oamenilor și organizațiilor care upgradează lumea în fiecare zi – Și ajutându-i să facă mai mult în comunităţile lor”.


Poate te intereseaza si