iPhone 6s are o memorie RAM de 2GB.

Anul trecut, iPhone 6 a apărut pe piață cu o memorie RAM de numai 1 GB, iar acum Apple a lansat noul iPhone 6s care are 2 GB RAM, dublu față de iPhone 6.

Dacă vă întrebați care este diferența dintre iPhone-ul cu 1GB RAM și cel cu 2 GB RAM, cei de la geeky-gadgets.com au realizat un video în care explică acest lucru.

Memoria RAM de 2 GB aduce schimbări asupra noului iPhone 6s. După cum se poate vedea și în video, vorbim despre schimbări destul de importante.

RAM-ul în plus cu care vine actualul model de iPhone 6s se “simte” foarte bine atunci când navighezi pe internet, prin intermediul Safari. Paginile deschise cu Safari de pe iPhone 6s se deschid mult rapid, la un eventual refresh pagina se încarcă mult mai repede, într-un cuvânt timpul de răspuns este mult mai rapid și exact.

Pe lângă RAM-ul în plus pe care noile modele de iPhone 6s îl au, acestea vin cu multiple îmbunătățiri. Camera principală are acum 12 megapixeli, oferind o redare a culorilor mai bună, chiar și în condiții de luminozitate slabă. De asemenea, poate filma la rezoluție 4K. Camera frontală are 5 megapixeli, o veste foarte bună pentru cei care sunt pasionați de fotografii selfie, oferind posibilitatea de a folosi display-ul pe post de bliț.

iPhone-ul este cu 70% mai rapid, iar performanța grafică aproape că s-a dublat față de generația anterioară, datorită tehnologiei 3D Touch, care oferă acces la diverse meniuri, permite previzualizarea e-mailurilor și aduce jocurile la un nivel superior

Apple va trimite noile iPhone 6s și iPhone 6s Plus în România pe data de 9 octombrie, însă dacă nu aveți răbdare până atunci, le puteți comanda direct de pe site-ul celor de la QuickMobile.


Poate te intereseaza si