OUKITEL 4000 este un smartphone  foarte rezistent.

Cu toate că în România Oukitel nu este un brand foarte căutat și cunoscut, acolo, la ei în China sunt destul de cunoscuți. Cumpărătorii chinezi par să fie mulțumiți de performanțele și calitatea  produselor Oukitel.

Recunosc că nici eu nu știam prea multe lucruri despre cei de la Oukitel, însă cu ajutorul celor de la EverBuying i-am cunoscut și le-am testat calitatea produselor.

De câteva luni încoace tot zic că vreau să-mi schimb telefonul, dar de data aceasta am zis că nu voi mai pune atât de tare accentul pe brand ci pe performanțele telefonului. Dintre toate smartphone-urile pe care le-am tot avut în teste și despre care m-am tot documentat, gândul mi-a rămas la cei de la OUKITEL, mai exact la modelul 4000.

OUKITEL 4000 este un smartphone dual SIM, ce vine cu un display de 5 inch de tip 2.5D Arc HD, procesor quad-core Mediatek MT6735 construit pe o arhitectură de 64 biți, memorie RAM de 2 GB, memorie internă de 16 GB, cameră foto principală vine un senzor de 8MP însă cu posibilitatea sporirii capacității până la 13MP, în timp ce camera secundară este de 2MP dar poate ajunge până la 5MP. Ba mai mult, telefonul rulează cu Android 5.1 Lollipop, are autonomia bateriei de 4000 mAh și este extraordinar de rezistent atât la zgârieturi, șocuri mecanice puternice dar și la apă.

Probabil că nu o să vă vină să credeți cum un telefon de doar 100 de dolari poate avea toate calitățile din lume.

Mie personal OUKITEL 4000 mi-a atras atenția după ce am văzut un videoclip în care acesta era folosit pe post de ciocan pentru a bate niște cuie de diferite dimensiuni într-un lemn.

Dacă videoclipul de mai jos v-a convins și pe voi, EverBuying vine cu o reducere specială la achiziționarea lui OUKITEL 4000. Folosind cuponul de reducere: EBK4000, veți da pe telefon doar 114 dolari.


Poate te intereseaza si