S-a lansat iPhone 6S

România se află pe lista țărilor care îl vor primi pe iPhone 6s în cel de-al doilea val de transport.

Noile modele de iPhone 6s și 6s Plus au fost lansate oficial pe 9 septembrie, iar începând cu data de 12 septembrie s-a dat startul pre-comenzilor, urmând ca de pe 25 septembrie noile iPhone-uri să fie livrate.

Primele țări care s-au bucurat de prezența lui iPhone 6s au fost: SUA, Australia, Marea Britanie, Canada, China, Franța, Germania, Hong Kong, Japonia.

Pe data de 9 octombrie cei de la Apple vor trimite cel de-al doilea val de transport cu iPhone 6s și de data aceasta România se află pe lista noilor țări. Pe lângă România, iPhone 6s va mai ajunge în țări precum: Andora, Austria, Belgia, Bosnia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca , Estonia, Finlanda, Grecia, Groenlanda, Ungaria ,Islanda ,Irlanda ,Insula Man, Italia,Letonia ,Liechtenstein ,Lituania, Luxemburg ,Maldive ,Mexic ,Monaco, Olanda , Norvegia, Polonia, Portugalia,Rusia ,Slovacia ,Slovenia ,Spania ,Suedia ,Elveția și Taiwan.

Începând cu data de 9 octombrie, atunci când iPhone 6s va ajunge oficial în România, trimis de Apple în țara noastră, principalii operatori de telefonie mobile vor oferi clienților săi primele oferte cu noile modele de iPhone 6s și 6s Plus.

Și totuși, dacă nu mai aveți răbdare până pe 9 octombrie, puteți să-l achiziționați pe iPhone 6s direct de la QuickMobile.


Poate te intereseaza si