Design-ul, specificațiile și culorile lui Nexus 6P au fost confirmate!

O prezentare, despre noul telefon Nexus 6P, cu scop de instruire internă, a fost scăpată pe internet. Aceasta confirmă ceea ce aflasem deja despre designul, culorile și specificațiile noului dispozitiv.

Slider-urile arată că Nexus 6P va fi din metal, va avea un display de 5.7 inch, rezoluție 2560×1440, Snapdragon 810 v2.1, baterie 3450mAh, greutate 178 g, difuzoare stereo frontale, conector USB Type-C. Din prezentare, mai aflăm că telefonul va avea și opțiunea de încărcare rapidă și o rată de transfer mai rapidă, deci dispozitivul va avea, probabil, Qualcomm Quick Charge.

Un alt slide vorbește despre o cameră foto îmbunătățită, senzor de amprentă pe spate, sistem de operare Android 6.0 Marshmallow, care vine cu multe caracteristici, inclusiv Doze, care te ajută să economisești bateria.

Nexus 6P va fi disponibil în 3 variante: 32 GB, 64 GB și 128 GB, iar opțiunile de culori sunt aluminiu (argintiu), grafit (negru), îngheț (alb) și auriu ( această culoare va fi exclusiv doar în Japonia).

Toate aceste informații care au apărut dintr-o greșeală umană pe internet ne vor fi confirmat sau infirmate mâine, 29 septembrie, când Google împreună cu LG și Huawei vor lansa oficial noile modele de Nexus: 5X (LG) și 6P (Huawei).


Poate te intereseaza si