iPhone 6s vs Samsung Galaxy S6 testul vitezei

Testul vitezei, momentul în care procesorul și memoria RAM au toată atenția și sunt responsabile de modul în care iPhone 6s sau Samsung Galaxy S6 ne demonstrează că sunt mai rapide.

Apple și Samsung după cum prea bine știm se află în competiție de mulți ani de zile atunci când vine vorba despre telefoane smart. În Martie 2015, Samsung a lansat cu mult fast primul său telefon uni-body Galaxy S6 câd și varianta edge, smartphone-ul cu ecran curbat. La momentul respectiv, multi s-au grăbit să spună ca este cel mai bun telefon, are margini curbate și va avea rezultate mai bune atunci când este comparat cu telefonul celor de la Apple modelul iPhone 6s.

Toamna lui 2015, ne-a adus și competitorul lui Galaxy S6, este vorba despre iPhone 6s, lansat pe 25 Septembrie, în primul val de lansare pentru o parte din tările lumii precum: Sua, Anglia, Noua Zeelandă, Hong-Kong, Japonia, Germania, Franța sau China.

Samsung și Apple lansează telefoanele smart în perioade diferit, motiv pentru care cei care nu sunt foarte deciși în alegerea pe care să o facă, așteaptă și toamna pentru a cunoaște care telefon este mai rapid, S6 sau iPhone 6S. Această diferență între lansări este avantajoasă pentru ambele companii datorită tehnologiilor disponibile la data lansării.

Vezi primul unboxing pentru iPhone 6s în Limba Română

La prima vedere, strict din punct de vedere hardware, Galaxy S6 este mai bun în comparație cu modelul iPhone 6s, dar acest lucru nu trebuie să ne dea motive pentru a face o alegere rapidă datorită sistemului de operare și optimizării, aspecte care diferă între cele două telefoane.

iPhone 6s vs Samsung Galaxy S6 – Diferența specificațiilor tehnice

iPhone 6s are doar 2 core-uri și 2 GB, momorie RAM în timp ce telefonul corean S6 beneficiază de 3GB memorie RAM și procesor Octa-Core. Diferențe destul de mari, nu?

iPhone 6s vs Samsung Galaxy S6 – Testul vitezei

De cunoscut faptul că în testul nostru avem modelele simple, nu plus de la iPhone sau + de la Samsung.

Cum sunt testate cele două telefoane, se va verifica viteza de

  • Deblocare
  • Pornire a camerei foto
  • Deschidere a aplicațiilor
  • Managementul memoriei RAM

După cei ai vazut acest test, ce telefon îți place mai mult și l-ai cumpara?

Emag: Cumpără Samsung Galaxy S6 

QuickMobile: Cumpără iPhone 6S

Poate te intereseaza si